November 22, 2014

We have snow


It was snowing yesterday.
Nice, light snow.
Enough to get ground white,
but not too much to get annoyed.
It is so much lighter out there!
During Hubby was finishing kennel,
I wandered around the yard.

I did gave a hand time a time,

like when hanging grates back after little fixing...

Both gables of terrace got light roofing as windbreak.

Someone was sneaking a possibility for escape...

I guess we'll by some more grates,
so I can grow creepers.

There is still few berries left for birds...

and Christmas decor made by Mother Nature...

Someone is crafting in my kitchen....
and it isn't me.
 Roses.
Someone is getting them as Christmas gift,
I was told.

I was wondering,
how many years it will take,
that this one will be our Christmas tree:2 comments :

 1. Tundralla tuli toissayönä n. 5 cm lunta ja aivan äskettäin alkoi satamaan hiljalleen mutta tuskinpa kovin kauaa sillä keli on nollan tuntumassa muten kuten sanoit, on huomattavasti valoisampaa ja hyvä niin koska se ankea pimeys ei ole mitään mukavaa. Tosin en kaipaa yhtään enempää lunta, tämä riittää vallan mainiosti.

  Hyvä idea tuo valokatteen käyttö varsinkin talvisaikaan koska se säästää lumitöiden tekemiseltä ja noista ruusuista olisin kysynyt sen verran että onko tuo liemi steariinia vai mitä? Täkäläiset (ja varmaan monet muutkin) valmistavat suht samanlaisia sytykepaloja kastamalla pahvista tekemänsä ruusut steariiniin ja systeemi kuulemma toimii hyvin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minullekin riittäisi tämä määrä, eikä tuon lämpötilankaan tarttisi laskea yhtään enempää. Kun vielä olisi tuuletonta, niin olisi vallan täydellinen talvikeli meikäläiselle.
   Juu, valookate on tosi kätevää, meillä on ollut saunankin terassin seinämillä, kun tuppaa nuo tuulet käymään ikävästi. Tästä voinee arvata, että allekirjoittanut ei ole sisämaan tuulien ystävä...
   Jonkinlaista steariinin (=vahoja kynttiläpätkiä) ja veden sekoitusta tuo nuoriso käytti, tänään, kun tyhjensin kattiasta (piti odotella hyytymistä), niin suhde vaikutti olevan aika pitkälti puolet ja puolet. Lisäksi käyttivät karamelliväriä, pahvina oli munakennot. Nättejä noista tuli ja tänään testattiin yhdellä harjoituskappaleella sytyttämistä ja vallan hyvin nuo paloivat ja pitkään, niin vähän huonommat puut syttyivät varsin helpolla. Suositella voin :-)

   Delete