January 19, 2016

Anniversary and Valentine's

When it came time to take Christmas decor down,
I couldn't pack away all of it.
Maybe because I couldn't put up so much decor as I would like to
- just that the house would be safe to kittens.
So I left some,
but made few changes.


When I took lights down from the roof,

I decided to put one of my favorite decor on to the kitchen window.
So icicles are hanging with a deer and several snowflakes.


Then I gathered centerpiece on the table for our Wedding Anniversary 
- and Valentine's day.
I took off blue decor from bowl,
but left everything else,
and add just two red, sparkling butterflies instead.


And for my surprise, cypresses are still alive,
so I took of blue decor around the buckets and let them be that way.
Or almost:
the other bucket got into it also a candle,
which we have got from our younger daughter years ago.
I also left two candles from Christmas table and changed blue candle-rings to red roses.
For the romantic touch there are heart shaped tealight candle holders.

After staring this about three weeks...
I think there is enough red and romance for whole year.

4 comments :

 1. Tänäänkö teillä on vuosipäivä?
  Tai sillä mitään väliä ole eli onneksi olkoon!
  Se on hieno juttu kun yhteisiä vuosia tulee täyteen ja varsinkin näinä aikoina kun ihmiset eroavat muutaman vuoden yhteiselon jälkeen.
  Mitä sisustuksellisiin elementteihin tulee, niin tykästyin kovasti tuohon sydämen muotoiseen tuikkukynttilä hommeliin, se jotenkin viehättää ja siinä on osavat värit, toisin sanoen ei ole liian räikeä eikä liian ykstotinen.

  (Toivottavasti mä ymmärsin oikein mutta jos onnittelut meni ohi, niin vinkkaa että mä tiedän sit kun on oikea ajankohta :D )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos onnitteluista, hääpäivä on vasta 23s, olen kerrankin ajoissa ;) Oli vaan "pakko"jotain koristetta laittaa, kun jäi niin tyhjän näköiseksi, kun vähäisetkin joululoristeet sai kerättyä pois. :) Tuikkukynttiläsydämet olen saanut vuosia sitten ystävänpäivälahjaksi -ystävältä tietenkin. Tulee harvakseltaan pidettyä esillä, kun en jostain syystä punaista juuri jaksa nykyään katsella. Liian stimuloivaa, ehkä?

   Delete
  2. No eipä tuo mitään haittaa vaikka onkin ajoissa koska se on aina paljon parempi kuin myöhässä! Synti johon allekirjoittanut syyllistyi kerran elämässään ja se oli siitä mielenkiintoinen kokemus että en ensin tajunnut sitä asiaa, että miten voi asuntomme lämpötila olla -45 astetta vaikka eletään toukokuun ensimmäistä päivää. No, pianhan tuo selvisi ja vaikka kävinkin ostamassa hieman kultaa ja käätyjä, niin sain huomata ettei niillä ollut kovinkaan suurta arvoa koska olin unohtanut sen tärkeimmän eli muistamisen.

   Saattaapi olla ja koska joulusta ei ole kovin kauaa, niin sitä on jotenkin kyllästynyt punaiseen väriin enkä minä muutenkaan pidä liian räikeistä väreistä. Oikeastaan tietyn värisen ruskean ja harmaan yhdistelmät tai sitten merelliset pastellivärit ovat sellaisia jotka ovat lähinnä sydäntäni noin niinkus sisutusmielessä, kun taas vihreä ja keltainen on sellaiset värit joista en pahemmin perusta.

   Delete
  3. Meillä se on tuo toinen osapuoli, joka huolehtii-ehkä vähän turhaankin - että pitäisi olla jotain erityistä. Etukäteen puhutaan, jos jotain toiveita on - yleensä ei kummallakaan lopulta ole mitään erityistä :)

   Delete